Töltött hasalja szószban
Töltött hasalja szószban
Hozzávalók 6 személyre
- disznó hasalja
- 1 szál füstölt kolbász
- 1 evőkanál mustár
- 1 deci vörösbor
- 1 evőkanál fűszerkeverék
- hasábkrumpli
Elkészítés:
Fogjuk a hasalját, és egy akkora nyílást vágunk rajta, hogy a füstölt kolbász beleférjen. A mustárt, a vörösbort és a fűszerkeveréket egy csészében összekeverjük, addig kevergetjük, amíg egy homogén, szósszerű anyagot kapunk.
A hasábkrumplit egy tepsibe pakoljuk és olajjal meglocsolgatjuk, majd a füstölt kolbásszal megtöltött húst a krumplira fektetjük, és a szósszal ráöntjük. Szép kérges külsőt kap a húsunk:_))) és a szalmakrumplinak is nagyon kellemes ízt ad a szósz. Nem egy fogyókúrás étel:-)))
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció