Medvehagymaleves
Medvehagymaleves
Hozzávalók 2 személyre
- 3 csokor medvehagyma
- 1 liter húsleves alaplé vagy víz
- 1 db hagyma
- fél tk szerecsendió
- 2 dl tejszín
- só
- bors
- olaj
Elkészítés:
Az összevágott hagymát olajon megpirítom, majd hozzáadom a megmosott, feldarabolt medvehagymát és megvárom, míg összeesik. Felöntöm a húsleves alaplével és a tejszínt is hozzáadom. Hagyom rottyani, majd botmixerrel összeturmixolom. Végül fűszerezem a szerecsendióval, sóval, borssal.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept