Halpástétom
Halpástétom
Hozzávalók 2 személyre
- 1-2 doboz olajos tonhal
- 1 tejföl
- 1 ek. mustár
- 1-2 db savanyú alma
- citromlé
- csipet bors
- 1 ek. majonéz
Elkészítés:
Az olajos hal levét leöntjük, villával egy picit megnyomkodjuk.
Az almát lereszeljük és ráfacsarunk egy fél citrom levét.
A tejfölt, a majonézt, a mustárt kikeverjük, adunk hozzá egy kis borsot, és a hallal illetve az almával együtt jól összekeverjük. Majd 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept