Kapros túrós burgonya
Kapros túrós burgonya
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db burgonya
- fél csomag steak burgonya
- fűszersó
- 20 dkg túró
- 2 dl tejföl
- 1 db tojássárgája
- 1 csokor kapor
- só
Elkészítés:
A megmosott burgonyát héjastól sós vízben megfőzzük. A héjas résznek kikaparjuk a belsejét, úgy, hogy 1cm héj maradjon, bedörzsöljük fűszersóval, a kaprot apróra összevágjuk. A túróhoz hozzáadjuk a tojássárgáját, tejfölt, kaprot, és a fűszersóból, jól kikeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a kivájt burgonyákat, tűzálló tálba tesszük, és aranysárgára sütjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept