Snidlinges túrókrémmel töltött sonka
Snidlinges túrókrémmel töltött sonka
Hozzávalók 2 személyre
- 2 cs Fekete-erdő füstölt sonka
- 25 dkg túró
- 1-2 ek tejföl
- 1 kisebb csokor snidling
- só (ízlés szerint)
- őrölt fehérbors
- egész köménymag (ízlés szerint)
Elkészítés:
A túrót villával törjük össze, majd adjunk hozzá egy evőkanál tejfölt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a köménymaggal, majd keverjük alaposan össze. (A tejfölt apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen az elkészült túrókrém.)
Ezután keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget, ha szükséges ízesítsünk utána.
Vágjunk le egy darab folpack fóliát, majd helyezzünk rá egy szelet sonkát. Ezután tegyünk rá egy kanálka túrókrémet, majd a fólia segítségével tekerjük fel.
Az elkészült tekercseket ízlés szerint kössük át egy nagyobb szál snidlinggel, majd tálalásig tegyük be a hűtőbe.
Tálalás előtt kb. 10 perccel vegyük ki a sonkatekercseket a hűtőből, hogy ne legyenek túl hidegek, majd ízlés szerint péksüteménnyel, paradicsommal, paprikával..... kínáljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept