Epergolyó 3 összetevőből
Egy kis tálkányi apró eper figyelt a hűtőben, mivel aprók voltak nem kérte senki... ez lett belőle!
Epergolyó 3 összetevőből
Hozzávalók 6 személyre
- 30 dkg eper vagy más bogyós gyümölcs
- kb. 20 dkg zabpehely GM
- 1 tubus sűrített tej
A beforgatáshoz
- kókuszreszelék
Elkészítés:
Az epret villával összetörjük, hozzáadjuk a sűrített tejet, a zabpelyhet, ha lédúsabb gyümölccsel dolgozunk, elképzelhető hogy több zabpehely kell majd bele. Kb. 10-15 percre a hűtőbe tesszük, majd golyókat formálunk belőle, és meghempergetjük kókuszreszelékben. Tálalásig tartsuk hűtőben!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept