Narancsos madártej

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Így grimaszolj, ha későbbre akarod tolni a ráncosodást! »

Őszi pelerinkabátka plédből: kis varrótudással is elkészítheted »

Gyönyörű, de kényelmes esküvői ruhák: bátran rophatod bennük a táncot »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A mennyei a madártejnek ez a gyümölcsös változata, érdemes kipróbálni!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db tojás
  • 1 cs. vaníliás pudingpor
  • 8 dl tej
  • 1 db narancs
  • 8 dkg eritrit
Recept idők

Elkészítés:

Kettéválasztjuk a tojásokat. Miután a fehérjét kemény habbá verjük, egy evőkanállal beleszaggatjuk az ízesített tejbe, majd félretesszük egy szitára, ha megfőttek a galuskák. A tojások sárgáját keverd simára a pudingporral, és állandó kevergetés mellett főzd sűrűre a tejben. A meghámozott narancsot kockázzuk fel, és rámerjük a kihűlt öntetet. A tetejére a hab kerül, végül karamellel locsoljuk meg. Hűtés után fogyasztható is!

Blog.hu ajánló