Édesburgony chips salátával
Édesburgony chips salátával
Hozzávalók 2 személyre
- édesburgonya
- olívaolaj
- fűszerek
- sörélesztőpehely vagy sajt
- citromlé
- olívaolaj
- saláta
- ketchup
Elkészítés:
Az édesburgonyát vágjuk fel vékony hasábburgonyának. Egy tálban keverjünk el 1 ek olívaolajat fűszerekkel: só, bors, oregánó, bazsalikom, fokhagymapor, chili vagy cayenne bors, adjuk hozzá a sörélesztőpelyhet vagy vékonyra reszelt sajtot. Ezzel locsoljuk meg a burgonyaszeleteket, és jól forgassuk össze, hogy a keverék mindenhol bevonja. Terítsük ki egy sütőlapra, és 15-20 perc alatt süssük készre. Friss citromlével és olívaolajjal ízesített salátával és ketchuppal tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept