Narancsos hátszíncsíkok

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Csodásan ragyogó bőr ráncok és száraz foltok nélkül: narancsos arcpakolás házilag »

Gwen Stefani arca nemcsak a retustól olyan művi: szörnyű, mit tett magával a 48 éves énekesnő »

Egy nő a fejére műttette az Insta-filtert: mégsem lett sokkal szebb, mint volt »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Feleségemnek készítettem születésnapjára, egy szakácsnak tanuló rokontól kaptam meg a receptet.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg hátszín
  • 4 ek mogyoró olaj
  • 35 dkg vöröshagyma (vékony csíkokra vágva)
  • 3 ek aprított fokhagyma
  • 2 tk reszelt narancshéj
  • 2 ek kínai rizsbor
  • 1 tk cukor
  • 2 ek osztrigaszósz

Páchoz

  • 2 tk világos szójaszósz
  • 2 tk kínai rizsbor
  • 2 tk szezámolaj
  • 2 tk étkezési kukoricakeményítő
Recept idők

Elkészítés:

A páchoz szükséges hozzávalókat elkeverjük. A hátszínszeleteket vágjuk fel 4cm-es csíkokra, majd egy üvegtálban keverjük el a páccal. 15-20 percig pácoljuk, majd szűrjük le.
Melegítsük fel a wokot. Amikor forró, 3 ek olajat öntsünk bele, és várjunk, amíg az olaj kissé füstöl – ekkor adjuk hozzá a húscsíkokat, pirítsuk meg 2 percig (közben egy falapáttal kevergessük).
Öntsük át a csíkokat egy tálba, töröljük ki a wokot papírtörölközővel, majd melegítsük fel újra. Amikor felforrósodott, adjuk hozzá a maradék olajat, majd a hagymacsíkokat, fokhagymát és narancshéjat – 1 percig kevergessük. Öntsük le a rizsborral és adjuk hozzá a cukrot. 3 percig süssük tovább, de kevergessük közben!
Tegyük vissza a húscsíkokat, adjuk hozzá az osztrigaszószt és keverjük el. Tálaljuk egyből.

Blog.hu ajánló