Daragaluska levesbetét
Finom és puha levesbetét.
Daragaluska levesbetét
Hozzávalók 4 személyre
- 3 egész tojás
- 1/4 vaj
- 140 g búzadara
- petrezselyemzöld
- só
- mokkáskanál szódabikarbóna
Elkészítés:
A vajat és a tojások sárgáját jól kikeverjük, hozzáadjuk a búzadarát, a felaprított petrezselymet, a sót, a szódabikarbónát, végül a felvert tojásfehérjét. Egy órát pihentetjük. Enyhén sós vízben, lassú tűzön 15-20 percig főzzük. Ne formázzunk túl nagy gombócokat, mert főzés közben megnőnek! Levesbetétként tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept