Sárgaborsós krémtökleves kolbászchipsszel
Sárgaborsós krémtökleves kolbászchipsszel
Hozzávalók 4 személyre
- 80 dkg sütőtök
- 20 dkg sárgaborsó
- 2 kanál olaj
- 1 l húsleves (vagy zöldségalaplé)
- bors
- só
- curry
- 1 kiskanál liszt
- 1,5 dl tejszín
- házi füstölt kolbász
Elkészítés:
A sárgaborsót beáztatjuk és a kockára vágott tökkel együtt megfőzzük az alaplével, fűszerezzük sóval, borssal, curryvel. Puhulást követően pépesítjük, és a tejszínnel együtt készre főzzük.
Ropogósra sütött karikázott füstölt kolbászchipsszel tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept