Hagymás-krumplis kenyér
Hagymás-krumplis kenyér
Hozzávalók 4 személyre
- 450 g liszt
- 260 ml víz
- 20 g friss élesztő
- kiskanál só
- kiskanál cukor
- 1 közepes burgonya
- 1 közepes fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál vaj vagy margarin
Elkészítés:
A burgonyát megfőzőm vízben, majd amikor jó puha, elkeverem a vajjal. A hagymákat apró darabokra vagdalom. A többi hozzávalót robotgép táljába teszem vagy a kenyérsütőgépbe, attól függ mivel akarom elkészíteni, lassan összedolgozom és közben kanállal hozzáadagolom a krumplis keveréket és a hagymákat. Majd vagy sütőben, üvegtálban, vagy a kenyérsütőgépben kisütöm.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept