Barackkrémleves

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Tökéletesíti a bőrt, fent tartja a festéket: sminkalap készítése pár lépésben »

Így csomózd meg a vékony övet, ha túl hosszú! Bájosabbá teszi a ruhát »

Így grimaszolj, ha későbbre akarod tolni a ráncosodást! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édesanyám receptje alapján, páromnak készítettem.

Hozzávalók 2 személyre:

  • Barack
  • Málna
  • Csipetnyi só
  • Szegfűszeg
  • Víz
  • Citom héja
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 dl főzőtejszín
  • 5 evőkanál cukor
Recept idők

Elkészítés:

Megmossuk, apróra szeleteljük a barackot. Felteszünk 1 liter vizet forrni, majd tetszőleges mennyiségű gyümölcsöt szórunk bele, attól függően, hogy milyen sűrűre szeretnénk a levesünket, hozzáadjuk a sót és a szegfűszeget, majd citromhéjat reszelünk bele. Hagyjuk forrni, ez idő alatt jól elkeverjük a tejszínt, a lisztet és a cukrot. A forró léből 2 merőkanállal teszünk a tejszínhez hőkiegyenlítés miatt, ezután a leveshez öntjük. Folyamatos kevergetéssel készre főzzük. Hidegen tálaljuk.

Blog.hu ajánló