Bruschetta
A család nagy kedvence, egyszerűen nem lehet neki ellenállni.
Nyáron akár csodás vendégváró. Biztos a siker!
Bruschetta
Hozzávalók 8 személyre
- 1,5 kg paradicsom
- 1,5 fej fokhagyma
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- só
- oregánó
- bazsalikom
- 2-3 hosszú bagett
Elkészítés:
A paradicsomokat apró kockára felvágjuk, a fokhagymával együtt. Egy tálban összekeverjük őket. Rakunk hozzá 3-4 ek olívaolajat is, és így pihentetjük fél-1 órán keresztül, hogy az ízek összeérjenek.
E közben a bagetteket felkarikázzuk, tepsibe tesszük és meglocsoljuk olívaolajjal. Végül pedig előmelegített sütőben megpirítjuk.
A pirított bagett szeletekre végül ráhalmozzuk a paradicsomos feltétet és tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept