Karfiol párizsi bundában vajretekkel

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

beauty and style

Pihe-puha sálak, amikbe te is szívesen beleburkolóznál »

Táskák az utcáról: milyen darabok illenek a kabáthoz? »

16 trendi darab a boltokból, aminek láttán te is sárgát akarsz viselni ősszel »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt a receptet barátnőmtől kaptam, mikor életmódot váltottam. A családom imádja, finom és hamar elkészül.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 kisebb karfiol
  • 1 tojás
  • liszt
  • kókusztej
  • 1-2 db vajretek
  • petrezselyem
  • 1 kanál kókuszzsír
Recept idők

Elkészítés:

A karfiolt rózsákra szedjük és sós, fűszeres vízben félpuhára főzzük. Ha kihűlt, a rózsákat kettévágjuk, így könnyebb megsütni.
Tojásból, sütőlisztből és kevés kókusztejből palacsintatésztát készítünk és ebbe forgatjuk a karfiolokat, majd kókuszzsírban, közepes lángon pirosra sütjük.

Köretnek a saját levében megpuhult, petrezselymes vajretket készítünk, amihez kuktát használunk.
A kuktában felolvasztunk egy kevés kókuszzsírt, rádobjuk az összevágott petrezselyemzöldet, kicsit megdinszteljük, majd rátesszük a hasábokra vágott retket. Megsózzuk, átforgatjuk és a kuktát lezárva sípolástól 1-2 percig főzzük, majd elzárjuk a lángot és lefedve 10-15 percig puhulni hagyjuk (mennyiségtől függően).

Blog.hu ajánló