Mozzarellás csirkecombok
Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe. Hogy mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept.
Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.
Mozzarellás csirkecombok
Hozzávalók 2 személyre
- 4 db csirke felsőcombfilé - bőr nélkül
- 3 db nagy mozzarella sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- Ízlés szerint só
- frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A csirkecombokat alaposan megmosom, sózom, borsozom, bekenem az olívaolajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beleteszem egy jénai tálba és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütöm.
Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, leveszem a fóliát, rátépkedem a mozzarella sajtot, majd visszateszem a sütőbe, és addig sütöm, míg szép aranybarna lesz a teteje.
Friss salátával, párolt rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept