Mozzarellás csirkecombok

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazi péntek esti vacsora, amikor a hét fáradalmai után hazaérünk, szemünk előtt csak a hétvégi pihenés lebeg és éppen csak ahhoz van kedvünk, hogy egy tepsi húst betegyünk a sütőbe. Hogy mégis valami finomat készítsünk, itt ez a jó kis recept.

Készíthetjük csirkemellből is, de én a combot sokkal jobban szeretem, sokkal szaftosabb.

Mozzarellás csirkecombok

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 db csirke felsőcombfilé - bőr nélkül
  • 3 db nagy mozzarella sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek olívaolaj
  • Ízlés szerint só
  • frissen őrölt tarka bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat alaposan megmosom, sózom, borsozom, bekenem az olívaolajban eloszlatott reszelt fokhagymával, beleteszem egy jénai tálba és 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 40-45 percet sütöm.

Ha a csirkecombok kellően megpuhultak, leveszem a fóliát, rátépkedem a mozzarella sajtot, majd visszateszem a sütőbe, és addig sütöm, míg szép aranybarna lesz a teteje.

Friss salátával, párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük