Lyoni sertésszelet

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Ez a szezon legnőiesebb lábbelije: így viseld a bársonycsizmát »

Csak napi 10 perc, és nem fulladsz ki: lassú jógagyakorlatokkal is lehet fogyni »

Csodásan ragyogó bőr ráncok és száraz foltok nélkül: narancsos arcpakolás házilag »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg sertéscomb
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • ½ l tej
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • 3-4 evőkanál mustár
  • őrölt feketebors
  • étolaj
  • liszt
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a tejbe keverjük.
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, ráöntjük a fokhagymás tejet és egy napra a hűtőbe tesszük. Másnap a hússzeleteket papírtörlővel leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve, egy órára visszatesszük a hűtőbe.
A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.
A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, a visszamaradt zsiradékban 1-2 kanál mustárt pirítunk, egy kevés vizet öntünk rá, a húst visszatéve puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.
Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, így gyorsabban sül, nem ázik el és ropogós marad.
Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk. Sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3
Blog.hu ajánló