Medvehagymás gombával töltött karajszeletek

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Így grimaszolj, ha későbbre akarod tolni a ráncosodást! »

Őszi pelerinkabátka plédből: kis varrótudással is elkészítheted »

Gyönyörű, de kényelmes esküvői ruhák: bátran rophatod bennük a táncot »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
  • petrezselyemzöld
  • 2-3 levél medvehagyma /a fagyasztóból/

A panírozáshoz

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez

  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A vöröshagymát, petrezselymet és a medvehagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Hozzáadjuk a petrezselymet és a medvehagymát. Még melegen belekeverjük a reszelt sajtot. A sajt megolvad és összefogja a töltelékünket.
A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

1
2
3
Blog.hu ajánló