Cseresznyeleves

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

beauty and style

Ilyen lenne egy esküvő, amit a Trónok harca sorozat inspirált »

Pihe-puha sálak, amikbe te is szívesen beleburkolóznál »

Táskák az utcáról: milyen darabok illenek a kabáthoz? »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 2 személyre:

  • 50 dkg cseresznye (magozva)
  • 10 dkg porcukor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • reszelt narancs és citromhéj
  • 3 db szegfűszeg
  • 1 mk őrölt fahéj
  • 1/2 cs vaníliás pudingpor
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 dl vörösbor
  • 5 dl víz
Recept idők

Elkészítés:

A cseresznyét magozzuk ki, és öntsük fel a vízzel, ízlés szerint adjunk hozzá cukrot, és fűszereket, majd kb. 15 percig főzzük, hogy a cseresznye nehogy túlpuhuljon. Ezután öntsük hozzá a bort, és melegítsük forráspontig.

A tejszínt és a tejfölt keverjük simára a pudingporral, majd állandó keverés mellett, csorgassuk hozzá a pudingos keveréket.
Ezután forraljuk fel, majd a hőfokot mérsékelve főzzük pár percig, hogy kissé besűrűsödjön.

Tálalás előtt hűtsük langyosra, majd úgy kínáljuk. Nagy melegben jól lehűtve kínáljuk.

Blog.hu ajánló