Tavaszi finomfőzelék

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

Karácsonyfa a körmödre, egyszerűen: ezt a mintát bárki el tudja készíteni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 közepes, zsenge karalábé
  • 1 közepes krumpli
  • 3 db sárgarépa
  • fél üveg vagy 20 dkg friss zöldborsó
  • 2 púpos ek liszt
  • bors
  • ételízesítő
  • kb 5-6 dl tej
  • kevés apróra vágott petrezselyem
  • kevés újhagyma, a zöld része vagy medvehagyma
Recept idők

Elkészítés:

A zöldségeket, (pucolás, tisztítás után) krumplit, répát, karalábét felkockázzuk és sós vízben félpuhára főzzük. Utána hozzáadjuk a zöldborsót(ha friss vagy fagyasztott), majd az egészet puhára főzzük(ha üvegeset használunk, akkor tesszük hozzá, ha már puhák a zöldségek).
Leöntjük róla a majdnem az összes vizet(csak kb. 1 dl-t hagyunk rajta), majd felöntjük tejjel(3-4dl).
A lisztet kevés tejjel (kb. 2 dl)simára keverjük és besűrítjük a főzeléket.
A hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, és belekeverjük a főzelékbe, ízlés szerint ízesítjük sózzuk, borsozzuk.

Blog.hu ajánló