Mazsolás csirkeleves

Nyereményjáték

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

összesen 6 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Minden idők leghülyébb sminktrendjei, amiket ne próbálj ki soha az életben »

Így tisztítsd és ápold a velúrcsizmát, hogy sokáig újszerű maradjon »

Így hordd télen a nőies, élénk színeket: mindenki felfigyel rá, ha nem szürkében vagy! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édesanyámtól tanultam, aki szintén az édesanyjától, szóval kb. 100 éves recept ez.
Anyukám díjat is nyert vele.
Karácsonykor, szentestén ez szokott lenni az ünnepi vacsora levese.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 20 dkg mazsola
  • 1 db citrom
  • 1 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • cukor
Recept idők

Elkészítés:

A csirkeszárnyat megmosom, megtisztítom. 1,5 l vízben kevés sóval főzöm.
Amikor már félig megfőtt a hús, hozzáteszem a 20 dkg megmosott mazsolát, 2 citrom karikát, és puhára főzöm. A tejfölből 2 ek. liszttel habarást készítek, és a levest behabarom, jól összeforralom. Citromlével, sóval, cukorral ízesítem. Enyhén savanykás, picit édeskés, mint egy gyümölcsleves.

Blog.hu ajánló