4 étel 400 kalória alatt
Tudtad, hogy nem csak a saláta lehet kalóriaszegény? Íme, néhány recept, melynek egy adagja nem haladja meg a 400 kalóriát! De nem is kell több, olyan laktató!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

Készíts gyöngyös farmert egyszerűen - Még a szakadást is elfedi »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Rizsleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 15 dkg borsó
  • 10 dkg hosszúszemű rizs
  • 2 paradicsom
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 8 dl húsleves kockából
  • só, bors

A rizst sós vízben főzd meg. A paradicsomot forrázd le, húzd le a héját, vágd négybe, és magozd ki, majd vágd kis darabokra.

Vágd apróra a hagymát, majd pirítsd meg. Add hozzá a borsót és a húslevest, és párold, amíg a borsó meg nem puhul. Add hozzá a paradicsomot és a rizst, majd forrald össze őket.

Karfiol vadasan

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 fej karfiol
  • 1 csomó leveszöldség
  • 1 evőkanál tejföl
  • 2 dkg vaj
  • 1 teáskanál mustár
  • 1-2 teáskanál cukor
  • pár csepp citromlé
  • babérlevél
  • só, bors
  • vadas fűszerkeverék

A leveszöldséget darabold fel, és sós vízben főzd meg. A leszűrt zöldséget pürésítsd. A megtisztított karfiolt szedd rózsáira, és sós vízben főzd nem túl puhára. Vajon karamellizáld a cukrot, keverd bele a zöldségpürét, a babért, a mustárt, a citromlét, a vadas fűszerkeveréket, a sót, borsot. Végül keverd bele a tejfölt, és melegítsd össze. A karfiolt szűrd le, majd a tányérokon elosztva öntsd le a vadas mártással.

Borjúszelet vincellér módra

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet borjúborda
  • 2 evőkanál margarin
  • 4 fej hagyma
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl vörösbor
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor kapor
  • só, bors
  • 1 csokor metélőhagyma

A meleg margarin felében pirítsd meg az apróra vágott hagymát. Szórd meg liszttel, keverd el, majd add hozzá a bort, a zöldfűszereket, a sót, a borsot, keverd össze, majd takaréklángon tíz percig főzd fedő nélkül. Közben a maradék margarint egy serpenyőben melegítsd fel, és süsd meg benne a borjúszeleteket. Majd tálaláskor öntsd a szószt a húsra.

Sajtos szelet

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 csomag mélyhűtött leveles tészta
  • 15 dkg ömlesztett sajt
  • 15 dkg túró
  • 1 tojás
  • 4 evőkanál joghurt
  • 1 csokor petrezselyem

Melegítsd fel a leveles tésztát, vágd félbe, majd mindkét felét nyújtsd ki. Szurkáld meg villával, majd terítsd egy sütőpapírral bélelt tepsibe az egyik felét. A sajtot és a túrót villával törd össze, keverd el a tojással, joghurttal és a finomra vágott petrezselyemmel. A tölteléket terítsd rá a tésztára, majd fedd le a tészta másik felével. A tetejét locsold meg tejjel. Előmelegített sütőben húsz percig süsd. Zöldsalátával tálalhatod.

OLVASD EL EZT IS!

padlizsan
  • egytálétel
  • rakott zöldség

30 perces rakottasok

Blog.hu ajánló