Gesztenyepüré
Gesztenyepüré
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg gesztenye
- rum
- 8 dkg méz
- tejszín
Elkészítés:
A gesztenyét mossuk meg, vágjuk be a szemek tetejét. Főzzük puhára, majd pucoljuk meg. Krumplitörővel/húsdarálóval készítsünk masszát belőle, de akár turmixba is tehetjük. Keverjük hozzá a mézet és a rumot. Tejszínhabbal kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció