Padlizsános spagetti
Padlizsános spagetti
Hozzávalók 4 személyre
- 1 zacskó spagetti
- 1 padlizsán
- 2 kicsi paradicsomkonzerv
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- parmezán sajt
- bazsalikom
- olívaolaj
Elkészítés:
Őszi-téli recept
A tésztát feltesszük bő, sós vízben főni. Közben elkészítjük a mártást. A padlizsánt apró kockákra vágjuk. Olívaolajon elkezdjük sütni, hozzáöntjük a paradicsomkonzervet, belenyomjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bazsalikommal. Ha puha lesz a padlizsán, akkor kész a szósz. Összekeverjük a tésztával, parmezánnal kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept