Rukolla pesto
Rukolla pesto
Hozzávalók 4 személyre
- 1 csomag rukkola
- 1 marék fenyőmag
- 1 dl olívaolaj
- fél fej fokhagyma
- parmezán
Elkészítés:
A salátát felvágom kis darabokra, és berakom az aprítóba a fenyőmaggal, egy kis olajjal és a fokival. Utána átteszem a botmixer edényébe, hozzáadok még olívaolajat ízlés szerint (attól függ, ki mennyire sűrűn szereti, de minimum 1 dl kell). És a parmezánt, azt is kb. egy marékkal. Dekára már réges rég nem szoktam kimérni semmit:)
Összemixelem és mehet az üvegbe:) Pár hétig eláll a hűtőben. Az állaga ilyen, és ennyi mennyiségből egy kisebb üveggel lett. Remek salátákba vagy kész husik mellé.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept