Cukorborsós gnocchi

Nyereményjáték

Nyerj Magyarország természeti csodái című könyvet, és ismerd meg hazánk legértékesebb kincseit!

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

2 perc alatt lett éles a látása Katának, ma már nem is tudja, milyen volt szemüvegesnek lenni (x)

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

beauty and style

Komolyan ez a nadrág lesz a divat? Annyira nem tűnik jó ötletnek »

Így őrizd meg a nyári barnaságot még nagyon sokáig: bevált tippek »

5 szemrevaló lakkcipő, amivel öröm lesz elkezdeni az őszt »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Jenei Tamás receptje, a Tv paprikás műsorból ellesve. Igaz, ö köretként tálalta, de szerintem önálló fogásként is megállja a helyét, pláne egy meleg nyári napon. :)

Hozzávalók 4 személyre:

  • 40 dkg konyhakész gnocchi
  • 20 dkg cukorborsó
  • 4 dl zsíros tejszín
  • 3 dl zöldség alaplé (nálam kockából)
  • 12 db szárított paradicsom
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 1/2 tk só
  • őrölt bors, ízlés szerint
  • 1 kis csokor friss bazsalikom levelei
  • egy marék parmezán (elhagyható)
  • 2-3 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

NYÁRI RECEPTEK
Egy magas falú, tapadásmentes serpenyőben felhevítjük az olajat és elkezdjük rajta megpirítani a friss gnocchit. Ha minden szem kapott egy kis színt, akkor hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, aprított bazsalikomot és paradicsomot és végül a cukorborsóval is jól összeforgatjuk, néhány perc alatt, vigyázva, hogy a fokhagyma nehogy megégjen. Felöntjük az alaplével és tejszínnel, majd kóstolás után fűszerezzük és jól beforraljuk, mártás sűrűségűre. Aki kívánja, tehet rá sajtot is.

Blog.hu ajánló