Gombás sertéscomb

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

Susan Sarandon valóban így néz ki: 71 évesen is észbontóan dögös! »

Egy átlagos nő feküdt le a kamerák elé, de valaki más kelt fel »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 kg sertéscomb
  • 6-8 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 80 dkg rizs
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Kisebb szeletekre felvágjuk a sertéscombot, a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd olajon kifehérítjük, felöntjük vízzel, majd megpároljuk. Míg a hús párolódik, elkészíthetjük a gombát és a rizst is felrakhatjuk. Rizs helyett bármilyen köretet választhatunk.A gombát vékony szeletekre vágjuk, de lehet ízlés szerint is vágni.
Feldaraboljuk a hagymát, nagyobb szálakra, a hagyma mennyiségét ízlés szerint változtathatjuk. Olajon felrakjuk a hagymát, megpirítjuk, majd a gombákat hozzáadjuk, és puhára főzzük. Sóval, borssal ízesítjük, a gomba levét elforraljuk, majd annyi vizet adjuk hozzá, amitől jó szaftos lesz. Eközben a húsok is megpuhultak.

Blog.hu ajánló