Mustáros szűzérmék
Mustáros szűzérmék
Hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg szűzpecsenye
- só
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- fél dl olaj+ a sütéshez
- 2-3 ek mustár
Elkészítés:
A szűzpecsenyéből 2-3 centis vastagságú érméket vágunk. Az olajhoz hozzákeverjük a mustárt, a sót és a borsot, és beletesszük a húsokat. Néhány órán keresztül ebben a pácban hagyjuk. Majd olajban szép aranybarnára sütjük. Köretként nyáron saláta is illik hozzá.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept