Zöldségleves gazdagon

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg pulykamell
  • 3 száll sárgarépa
  • 1-2 szál petrezselyemgyökér
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 zöldpaprika
  • 3 szem burgonya
  • 1 csomag zöldpetrezselyem
  • 2 babérlevél
  • bors
  • pirospaprika
  • 3 ek. olaj
Recept idők

Elkészítés:

Nyári étel
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott húst, pár percig így is pároljuk.
Meghintjük pirospaprikával, majd felöntjük vízzel, beletesszük a többi hozzávalót.
A kockára vágott burgonyát csak akkor adjuk hozzá, amikor a hús már félig főtt, ezután készre főzzük.
Nyáron különösen finom, mert ilyenkor minden zöldség friss.

Blog.hu ajánló