Tácsán sült csirkemell
Tácsán sült csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 1kg csirkemell
- só
- bors
- pirosarany
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
Elkészítés:
A húst előkészítjük, megmossuk, felszeleteljük, majd a szeleteket beleforgatjuk a sós, borsos, pirosaranyos, olívaolajos, hagymás pácba. Néhány óráig hagyjuk, had érjenek össze az ízek. Majd tárcsán kisütjük. A vöröshagymát felkarikázzuk, és amikor a hús már majdnem kész, akkor tesszük hozzá. A csirkemell mellett érdemes más húst is a tárcsán sütni.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept