Halleves

Nyereményjáték

Nyerj Magyarország természeti csodái című könyvet, és ismerd meg hazánk legértékesebb kincseit!

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

2 perc alatt lett éles a látása Katának, ma már nem is tudja, milyen volt szemüvegesnek lenni (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Észbontó programsorozat igen neves hazai és külföldi előadókkal, amiből 300 előadás és koncert ingyenes! (x)

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

beauty and style

Ezt fogjuk viselni kora ősszel: külföldi divatmárkák ajánlásával »

Házi uborkás arctonik bőrhibákra: hidratál és ránctalanít »

Ne csak a kalóriát számold, inkább azt nézd, hogy mit eszel! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy ismerős idős nénitől hallottam.
A család is szereti.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet ponty
  • 0,5 kg haltej és halikra
  • 0,5 kg franciasaláta alap
  • 1 db vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tk halfűszerkeverék
  • 1ek étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A halszeleteket és a belsőségeket besózzuk és halfűszerkeverékkel is megszórjuk, majd félretesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzá adjuk a franciasaláta alapot és ezt is egy kicsit sütjük, hogy szép színe legyen a levesnek.
Felöntjük vízzel, és ha forr, beletesszük a halszeleteket és a belsőségeket is.
Kb. negyedóra alatt megfő a hal, és már tálalhatjuk is.

Blog.hu ajánló