Halleves

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Így fesd ki a szemed, ha lelógó szemhéjad van - Nem tűnsz többé morcosnak »

A 79 éves Jane Fonda retus nélkül mutatta meg magát - Most is gyönyörű »

Képeken a H&M Erdem kollekciója! Csodás dizájner darabok »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy ismerős idős nénitől hallottam.
A család is szereti.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet ponty
  • 0,5 kg haltej és halikra
  • 0,5 kg franciasaláta alap
  • 1 db vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tk halfűszerkeverék
  • 1ek étolaj
Recept idők

Elkészítés:

A halszeleteket és a belsőségeket besózzuk és halfűszerkeverékkel is megszórjuk, majd félretesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzá adjuk a franciasaláta alapot és ezt is egy kicsit sütjük, hogy szép színe legyen a levesnek.
Felöntjük vízzel, és ha forr, beletesszük a halszeleteket és a belsőségeket is.
Kb. negyedóra alatt megfő a hal, és már tálalhatjuk is.

Blog.hu ajánló