Zöldbabos csirke finomság

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kedves ismerősömtől hallottam e receptről, és nem csak az ízvilága, hanem csodás színkavalkádja is felkeltette érdeklődésemet, hogy egy kis változtatással elkészítsem eme nyárias, könnyed és laktató ételt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Páromnak készítettem el először és nagyon megvolt vele elégedve.

Zöldbabos csirkefinomság

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 egész csirkecomb
  • 60dkg zöldbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csomag zöldség zöldje
  • 3db sárgarépa
  • 2 db petrezselyemgyökér
  • 2 nagyobb paradicsom
  • 1 kis pohár tejföl
  • ízlés szerint só
  • törött bors
  • ételizesitő
  • 1 csomag bacon szalonna(minden zöldség nyersen és nem előfőzve kerülnek az ételekbe!)
Recept idők

Elkészítés:

A zöldbabot, sárgarépát, cikkekre vágott vöröshagymát tisztítás után kis csomagokban fogva bacon szalonnába tekerjük, a megtisztított csirkecombokat a bőrük alatt megtöltjük zöldbabbal, hagymával és petrezselyemzölddel. A tepsi aljába helyezünk kis szalonnát, majd rátesszük a combokat és alufólia alatt puhára pároljuk. A végén levesszük a fóliát és piros ropogósra sütjük, a kis zöldségcsomagokat tepsibe tesszük és fólia alatt félig puhára pároljuk, majd ráöntjük a kis pohár tejfölt, kicsi ételízesítővel megszórjuk, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a szeletekre vágott paradicsomkarikákat, és visszatesszük a sütőbe, míg pirosra nem sül a teteje! Mindenkinek szívesen ajánlom !

1
2
3

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük