Káposztás tészta új módon
Egyszer ettem igazi német virslit karamellizát káposztával és hagymával.
Azóta így készítem ezt az ételt.
Káposztás tészta új módon
Hozzávalók 2 személyre
- 500 g friss nyári káposzta
- 1 fej újhagyma
- 250 g csuszatészta
- 1 ek cukor
- só
- 2 ek étolaj
Elkészítés:
Nyári recept
A hagymát megtisztítjuk, megmossuk és jó nagy darabokra felkockázzuk.
A káposzta külső leveleit eltávolítjuk, majd megmossuk, négy részre vágjuk és lereszeljük.
Egy serpenyőbe beleöntjük az olajat, a cukrot és karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a káposztát és húsvarázst, kicsit később a hagymát is.
Kevergetés közben jól megdinszteljük azokat.
Megfőzzük a tésztát néhány csöpp olajjal, meg egy csipet sóval, majd leszűrjük és leöblítjük.
Összekeverjük a tésztát és a káposztát.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept