Peáge-i pulykacomb

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

A smink, amit a tűzijáték ihletett: készítsd el az esti ünnepségre »

Cipzáras a ruhád hátulja? Így húzd fel egyedül könnyedén »

Minden, ami egy Disney-témájú esküvőhöz kellhet, ha gyermeki a lelketek »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Dél-Európában nyaraltam, ott készítették ezt az ételt, én pedig elkértem a receptet. Finom, könnyű étel.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 dl olívaolaj
  • 1-2 e.k.citromlé
  • friss kakukkfű
  • rozmaring
  • 1-1 db kisebb, zöld és piros kockázott kaliforniai paprika 10-15 szem kimagozott fekete olívabogyó
  • 300g apró kockára vágott pulyka felsőcomb
  • 5 vaj 3 cikk fej fokhagyma
  • bors
  • 1 dl száraz fehér bor
Recept idők

Elkészítés:

1. A pác hozzávalóit jól összekavarjuk és a hűtőszekrényben 1-2 napig érleljük.

2. A vajat felolvasztjuk, rátesszük a húst és pirítjuk, amíg a hús kifehéredik.

3. Sózzuk, borsozzuk,lefedjük és készre pároljuk vigyázva, hogy le ne égessük. Ha szükséges 1 dl száraz fehér borral főzzük tovább,amíg a hús megpuhul.

4. Utoljára hozzáadjuk a fokhagymát, amivel még 1-2 percig sütjük.

5. A tűzről levéve fedő alatt érleljük az ízeket, majd főtt rizzsel, petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk

1
2
Blog.hu ajánló