Peáge-i pulykacomb

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

Készíts gyöngyös farmert egyszerűen - Még a szakadást is elfedi »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Dél-Európában nyaraltam, ott készítették ezt az ételt, én pedig elkértem a receptet. Finom, könnyű étel.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 dl olívaolaj
  • 1-2 e.k.citromlé
  • friss kakukkfű
  • rozmaring
  • 1-1 db kisebb, zöld és piros kockázott kaliforniai paprika 10-15 szem kimagozott fekete olívabogyó
  • 300g apró kockára vágott pulyka felsőcomb
  • 5 vaj 3 cikk fej fokhagyma
  • bors
  • 1 dl száraz fehér bor
Recept idők

Elkészítés:

1. A pác hozzávalóit jól összekavarjuk és a hűtőszekrényben 1-2 napig érleljük.

2. A vajat felolvasztjuk, rátesszük a húst és pirítjuk, amíg a hús kifehéredik.

3. Sózzuk, borsozzuk,lefedjük és készre pároljuk vigyázva, hogy le ne égessük. Ha szükséges 1 dl száraz fehér borral főzzük tovább,amíg a hús megpuhul.

4. Utoljára hozzáadjuk a fokhagymát, amivel még 1-2 percig sütjük.

5. A tűzről levéve fedő alatt érleljük az ízeket, majd főtt rizzsel, petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk

1
2
Blog.hu ajánló