Csirkehúsos saláta

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

beauty and style

Kiszáradt a kezed? Egy házi pakolás, ami segít, mielőtt kisebesedne »

A legszebb esküvői dekorációk tökkel: őszi hangulat a javából »

Így tedd rendbe a kibolyhosodott ruhát - Olyan lesz, mint új korában »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Még sok-sok hozzávalóval gazdagítható! Legyetek kreatívak!

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 db csirkemell bőr nélkül, vagy kicsontozott csirkecomb
  • 2-3 szelet kenyér pirítva
  • 3 db paradicsom
  • 1 nagy fehér paprika
  • petrezselyemlevél
  • balzsamecet
  • olívaolaj
  • frissen őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Gourmet recept
A lebőrözött, kicsontozott csirkemell mindkét oldalát pici olajon jól átsütjük, majd daraboljuk.
Közben a paprikát karikákra, a paradicsomokat negyedekre, a megpirított kenyérszeletkéket hosszúkás csíkokra vágjuk.
Az öntethez összekeverünk a 3 ek. olívaolajat, 1-2 ek. balzsamecetet, sót, borsot.
A húst és a zöldségeket egy tálba halmozzuk, rácsorgatjuk az öntetet, jól átforgatjuk.
Vágott petrezselyemlevelekkel megszórva azonnal tálaljuk, nem várjuk meg, hogy a pirítós megpuhuljon az öntettől.

1
2
3
Blog.hu ajánló