Bazsalikomos csirkemell
Itt a húsvét.
Bazsalikomos csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 60 dkg csirkemell
- 80 dkg burgonya (apró szemű)
- 50 dkg koktélparadicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor bazsalikom
- 5 ek olívaolaj
Elkészítés:
Húsvéti receptek
A burgonyákat félbevágjuk, tűzálló tálba tesszük, és elkeverjük az egészben hagyott koktélparadicsomokkal. Alaposan megsózzuk, rálocsoljuk az olívaolajat, elkeverjük az aprított bazsalikom felével, és az aprított fokhagymával. A zöldségek közé helyezzük a sózott csirkemelleket. Lefedjük fóliával, és megsütjük. A fóliát levéve kissé rápirítunk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept