Csirkecombok zöldségekkel

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kiadós ebéd.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 20 dkg cukkini
  • 20 dkg padlizsán
  • 30 dkg paradicsom
  • 2 db kápiapaparika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 dkg vaj
  • 3 dkg liszt
  • 4 dl tej
  • őrölt bors
  • őrölt szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

Tavaszváró recept

Besamelt készítünk: vajon megfuttatjuk a lisztet, hozzákeverjük a tejet. Sózzuk, borsozzuk, csipetnyi őrölt szerecsendióval, aprított fokhagymával ízesítjük. Kis lángon közepesen sűrűre főzzük. A zöldségeket daraboljuk, sózzuk, ráöntjük a besamelt, és a zöldségek tetejére rakjuk a megsózott, olajjal megkent combokat. Lefedjük, és sütjük.

Blog.hu ajánló