Tavasz-saláta

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyors, egyszerű, finom, egészséges! :o)

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 zacskó madársaláta
  • 1 padlizsán
  • 250 g csiperke gomba
  • 1 vékony szál császárszalonna
  • szójaszósz
Recept idők

Elkészítés:

TAVASZVÁRÓ RECEPTEK

A madársalátát megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd egy nagyobb tálba tesszük. A császárszalonnát felkockázzuk, közepes lángon pirítjuk. Eközben a padlizsánt és a gombát is felszeleteljük. Mikor a szalonna már kezd pirulni, beleöntjük mellé a zöldségeket. Sóval meghintjük, és hagyjuk, hogy a zöldségek megpuhuljanak. Ha ez megtörtént, nyakon öntjük egy kevés szójaszósszal (tényleg csak kevéssel, kb. 1 evőkanálnyival). Levesszük a tűzről, hagyjuk egy kicsit kihűlni, mindezt ráöntjük a salátára, még egy evőkanálnyi szójaszósszal az egészet meglocsoljuk, és már fogyasztható is. Ha valaki nem fél egy kis szénhidráttól, akkor egy vajas pirítóst is ajánlok mellé.

Blog.hu ajánló