Tavasz-saláta

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

Egyetlen segítség minden bőrproblémára: így készíts otthon aloé vera gélt »

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyors, egyszerű, finom, egészséges! :o)

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 zacskó madársaláta
  • 1 padlizsán
  • 250 g csiperke gomba
  • 1 vékony szál császárszalonna
  • szójaszósz
Recept idők

Elkészítés:

TAVASZVÁRÓ RECEPTEK

A madársalátát megmossuk, a vizet leitatjuk róla, majd egy nagyobb tálba tesszük. A császárszalonnát felkockázzuk, közepes lángon pirítjuk. Eközben a padlizsánt és a gombát is felszeleteljük. Mikor a szalonna már kezd pirulni, beleöntjük mellé a zöldségeket. Sóval meghintjük, és hagyjuk, hogy a zöldségek megpuhuljanak. Ha ez megtörtént, nyakon öntjük egy kevés szójaszósszal (tényleg csak kevéssel, kb. 1 evőkanálnyival). Levesszük a tűzről, hagyjuk egy kicsit kihűlni, mindezt ráöntjük a salátára, még egy evőkanálnyi szójaszósszal az egészet meglocsoljuk, és már fogyasztható is. Ha valaki nem fél egy kis szénhidráttól, akkor egy vajas pirítóst is ajánlok mellé.

Blog.hu ajánló