Hagymás-burgonyás hús
Ezek az alapanyagok voltak otthon és összedobtam. Azóta mindenki dicséri. Én tarjából csináltam.
Hagymás-burgonyás hús
Hozzávalók 2 személyre
- 750 gramm tetszőleges hús
- 3 nagy fej hagyma
- 1 kg kis szemű krumpli
- só
- bors
- sültcsirke-fűszerkeverék
- olívaolaj
Elkészítés:
VALENTIN
A burgonyát megfőződ a héjában. Ha kész, leöntöd róla a vizet és megpucolod. Közben a hagymát megtisztítod, szeletekre vágod. A húst kiklopfolod, majd mindkét oldalát sózod, borsozod, megfűszerezed. Hagyod kicsit állni. Fogsz egy tűzálló edényt, az aljára mehet egy kis olívaolaj, és alulra megy a krumpli. Mehet rá egy kis fűszerkeverék, majd hagyma, fűszer, és a tetejére a hús.
200 fokos sütőbe rakod, és ha a hús barnul, akkor megforgatod. Nagyjából 40 perc és kész.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept