Párolt csirke
Párolt csirke
Hozzávalók 4 személyre
- 4 csirkecomb
- 1 fej vöröshagyma
- 25 dkg sárgarépa
- 4 dl fehérbor
- só
- olaj
- őrölt bors
Elkészítés:
Egy serpenyőben kevés felforrósított olajban a húsok mindkét oldalát elősütjük. Hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát, feldarabolt sárgarépát. Sóval, borssal fűszerezzük, és apránként hozzáöntve a bort és kevés vizet, fedő alatt puhára pároljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept