Szüreti szőlőleves

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a szüret! Langyosan és hidegen is finom.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg csemegeszőlő
  • 5 dl must fehér szőlőből vagy 5 dl fehérbor
  • 5 dl víz
  • 1 kiskanál fahéj
  • 3 db szegfűszeg
  • 2 dl tejszín
  • 3 dkg cukor vagy méz
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 2 ek liszt
  • citromlé
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

A mustot keverjük el a vízzel, a cukorral, a fűszerekkel, hozzáadjuk a szőlőt is, és kis lángon 10 percig forraljuk, amíg a szőlő megfő.
A lisztet elkeverjük a tejszínnel, adunk hozzá egy keveset a forró levesből, majd fokozatosan a leveshez adjuk, keverjük. Sűrűsödésig forraljuk, majd pár csepp citromlével pikánsabbá tesszük.

Blog.hu ajánló