Kacsacomb szőlőmártással

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerd meg a szerelemsegítő, ezüst szívcsakra nyakláncot, mely segít megtalálni, amire vágysz! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tényleg jobbak a természetes, bio termékek a testnek? Kiderítettük! (x)

Jobbá tehetik szeretteid életét ezek a személyes ajándékok: mutatjuk, kinek mi jön jól (x)

Kétszer dúsabb és fényes lesz a hajad: otthoni praktikákat és egy szert mutatunk! (x)

Teljesen tisztának érezheted magad ettől az apróságtól: ezt tedd a fürdőszobába! (x)

beauty and style

Gyors frizurák sapka alá, nemcsak hosszú hajból - Videós útmutató »

Így viseld a kockás inget télen: 5 nőies outfit hideg napokra »

Karácsonyfa a körmödre, egyszerűen: ezt a mintát bárki el tudja készíteni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt az ideje, itt a szüret!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db kacsacomb
  • 40 dkg szőlő
  • 1 citrom
  • 1,5 dl rosé
  • 1 ek kukoricakeményítő
  • 2 dl tejszín
  • 3 ek cukor
  • csipet só
  • A kroketthez:
  • 60 dkg burgonya
  • 1 tojássárgája
  • 3 dkg vaj
  • őrölt bors
  • szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

A szőlőt 10 percig főzzük a cukorral és citromhéjjal ízesített, borral elkevert vízben. A keményítőt belekeverjük a tejszínbe, ebbe fokozatosan belekeverjük a forró szőlőlevet, majd az egészet a szőlőhöz öntjük. Sűrűsödésig forraljuk a szószt.
A hámozott burgonyát sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, elkeverjük a vajjal, a tojássárgával, fél dl tejszínnel. Áttörjük, nyomózsákba töltjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rudakat nyomunk belőle. 200 fokon pirosra sütjük.
A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, peremes tepsibe helyezzük, és lefedve sütjük. A krokettel és a mártással tálaljuk.

Blog.hu ajánló