Harcsa vincellér módra

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 2 személyre:

  • 60 dkg harcsafilé
  • 5 dkg piros szőlő
  • 3 dl vörösbor
  • 30 dkg vaj
  • 1 ek étkezési keményítő
  • őrölt fehér bors
  • 1 db babérlevél
  • 3-4 db szegfűszeg
  • 1 mk fahéj
  • 2 ek méz
Recept idők

Elkészítés:

SZÜRET A KONYHÁBAN

A harcsafilét ízlés szerint besózzuk, és megszórjuk őrölt fehér borssal, majd 30 percig állni hagyjuk, hogy az ízek kicsit átjárják.
Ezután beletesszük egy serpenyőbe, felöntjük a borral, majd hozzáadjuk a babérlevelet, a szegfűszeget, és az ízlés szerinti mennyiségű őrölt fahajat.
Lefedve kb. 10 perc alatt készre pároljuk a harcsaszeleteket, majd kiszedjük és tálalásig melegen tartjuk.
A visszamaradt fűszeres borba belekanalazzuk a mézet, hozzáadjuk a vajat, majd kevergetve addig melegítjük, míg a vaj teljesen felolvad.
Beletesszük a leszemezett szőlőt, majd szép lassan, néha óvatosan megkeverve, kb 5 percig főzzük.
A kukoricakeményítőt egy pici vízzel simára keverjük, és állandó keverés mellett a szőlőhöz csorgatjuk. Végül óvatosan kevergetve kiforraljuk, hogy kicsit besűrűsödjön a mártás.
Tálaláskor a harcsaszeleteket a szőlőmártással és párolt rizzsel kínáljuk.

Blog.hu ajánló