Gyömbéres töltött csirke

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

Így fesd ki a szemed, ha lelógó szemhéjad van - Nem tűnsz többé morcosnak »

A 79 éves Jane Fonda retus nélkül mutatta meg magát - Most is gyönyörű »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ünnepi ételnek is ajánlom.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 kg csirke
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db friss gyömbér
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 5 zsemle
  • 1 tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 dl olaj
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 2 dl zöldségleves
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Szüret a konyhában

A csirkét sózzuk, borsozzuk. Ropogósra sütjük az apró kockákra vágott szalonnát, mellészórjuk a felaprított hagymát és a friss gyömbért. Beletesszük a felszeletelt gombát, és addig sütjük, amíg kissé összeesik, majd hozzáadjuk a beáztatott kinyomkodott zsemléket, tojást, sót, borsot, és az apróra vágott petrezselymet. Jól összekeverjük a tölteléket, és a csirke hasüregébe töltjük.
Nagy tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olajjal, aláöntjük a fehérbort, a zöldséglevest, és pároljuk. Közben a saját levével locsolgatjuk. Pirosra sütjük.

Blog.hu ajánló