Piskóta gyümölccsel gazdagon
Páromtól lestem el, és azt egyediesítettem.
Piskóta gyümölccsel gazdagon
Hozzávalók 4 személyre
- A piskótához:
- 4 tojás
- 150 g porcukor
- 4 ek víz
- 20 dkg liszt
- 1 tasak sütőpor
- A feltéthez:
- 250 g eper
- 1 kivi
- 2 ek áfonya
- pár szem szőlő
- kb. 10 szem kisebb barack
- 1 tortazselépor
Elkészítés:
NYÁRI GYÜMÖLCSÖS RECEPT
A piskótához a tojásfehérjéből habot verünk, közben a maradék piskóta összetevőket összedolgozzuk, és hozzákeverjük a tojáshabot. Szilikonos sütőformát kilisztezzük, beletesszük a masszát, eligazgatjuk. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon kisütjük.
Miután a piskóta kihűlt, felhelyezzük a tetejére a gyümölcsöket, a tortazselét elkészítjük (leírás a tasakon), ráöntjük a gyümölcsökre, majd az egészet a hűtőbe tesszük dermedni.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept