Tejszínes-túrós szelet szilvával

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Egyetlen segítség minden bőrproblémára: így készíts otthon aloé vera gélt »

Hajnövesztő praktikák, ha meguntad a rövid frizurádat »

Susan Sarandon valóban így néz ki: 71 évesen is észbontóan dögös! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Saját recept. A családomnak, ismerősöknek sütöttem meg. Nagy sikere volt.

Hozzávalók 12 személyre:

  • A piskótához:
  • 7 tojás
  • 35 dkg porcukor
  • 35 dkg liszt
  • 1/2 cs sütőpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1/2 citrom reszelt héja
  • A krémhez:
  • 50 dkg túró
  • 0,5 l tejszín
  • 30 dkg szilva
  • 15 dkg porcukor
Recept idők

Elkészítés:

A tojást a porcukorral, a citrom héjával és a vaníliás cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Tortaformába öntjük és kisütjük. Ha kihűlt, három részre vágjuk,.
Elkészítjük a krémet. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot. A tejszínt habbá verjük, és a felét összekeverjük a túróval.
Az alsó lapot megkenjük a krém felével, rászórjuk a feldarabolt szilvát. Erre kerül a második lap és a krém másik fele. Befedjük a harmadik lappal, bevonjuk a maradék tejszínnel. Minden szeletre habrózsát nyomunk és negyed szilvával díszítjük.

Blog.hu ajánló