Karajszeletek nyárson sütve

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csodás őszi esküvői dekorok erdei bogyókkal - Ez is lehet romantikus »

4 tipikus vásárlási hiba, amitől tele a szekrény, még sincs mit felvenned »

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg sertéskaraj csont nélkül
  • őrölt bors
  • 3 ek mustár
  • 3 ek méz
  • 1 csokor zsálya
  • 1 dl olaj
  • 1 padlizsán
  • 2 cukkini
  • 8 zöldpaprika
  • 30 dkg koktélparadicsom
  • őrölt bors
  • 1 kk őrölt koriandermag
  • 1 kk őrölt mustármag
  • 1 dl olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A karajt hosszában 4 egyforma részre daraboljuk, majd szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, a mustárt a mézzel elkeverjük, a húshoz adjuk, és az egészet jól összeforgatjuk, hogy a pác mindenhol érje a húst. Mindegyik húsra egy zsályalevelet teszünk, és félbehajtva, nem túl szorosan nyársakra húzzuk. Meglocsoljuk olajjal, és hűtőbe tesszük. A padlizsánt, cukkinit félujjnyi vastag karikákra, a paprikát félbe vágjuk, a paradicsomokat egészben hagyjuk, és sóval, borssal, korianderrel, mustármaggal ízesítjük. Végül meglocsoljuk az olajjal, majd a nyársakat és a zöldségeket forró grillen vagy roston pirosra sütjük.

Blog.hu ajánló