Epres-joghurtos krém
Epres-joghurtos krém
Hozzávalók 8 személyre
- 7 dl natúr joghurt
- 2-3 ek porcukor
- 1 zacskó zselatin
- 4 dl tejszín
- eperbefőtt
- babapiskóta
Elkészítés:
A joghurtot a zselatinnal összekeverjük egy edényben, meglangyosítjuk. Hideg vízbe állítjuk, majd várunk, amíg kicsit össze nem sűrűsödik.
A tejszínt és a porcukrot kemény habbá verjük.
A joghurtot, a tejszínt és a befőttet összekeverjük.
Babapiskótával tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept