Sajttal töltött csirkecomb sült krumplival

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez a sokadik töltött csirkecomb receptjének egyszerű változata. Gyorsan elkészíthető ebédre. Mindig többet készítek, mert hidegen vacsorára is szívesen fogyasztja a család.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirke felsőcomb
  • 200 g trappista sajt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek petrezselyem
  • 2 db tojás
  • 1 púpozott ek liszt
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 2 ek napraforgóolaj
  • bors
  • A kukoricalisztbe forgatott krumplihoz:
  • 6 db burgonya
  • 1 kk fokhagymapor
  • rozmaring
  • fűszerpaprika
  • bors
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A megmosott, kicsontozott combokat sózd, borsozd, tedd beléjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel.
Először mártsd meg a combokat tojásban, amibe tedd bele a lisztet és 1 kk csombort, végül jöhet a zsemlemorzsába forgatás. 2 ek olajat teszünk a csirkecombokra.
Bélelj ki egy nagy tepsit sütőpapírral és tedd rá a húst.
A kukoricalisztbe forgatott burgonyához a krumpli kivételével keverd össze a hozzávalókat, majd forgasd össze alaposan a felszelt krumplival.
Forgasd kukoricalisztbe, és tedd a húsok mellé, majd 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára az egészet kb. egy óra alatt.

Blog.hu ajánló