Pácolt szárny fűszeres mártással

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

6 könnyen kezelhető frizura, aminél előny, ha egy kicsit hullámos a hajad »

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db pulykaszárny
  • 2 szál zöldhagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél csokor bazsalikom
  • 1 ág rozmaring
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 evőkanál kapribogyó
  • 6 dkg mustár
  • 1 lime leve és héja
  • 3 cl fehérborecet
  • fél csokor snidling
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél csokor bazsalikom
  • 1 csokor kapor
  • 4 dl tejföl
  • 1 kis pohár natúr joghurt
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A szárnyakat vagdossuk be, tegyük egy nejlonba, a hagymát, fokhagymát vágjuk apróra, a zöldfűszereket pépesítsük össze az olajjal. Adjuk hozzá a kapribogyót, a mustárt, a hagymát, fokhagymát, a citrom levét, héját, az ecetet, majd öntsük a nejlonzacskóba, és jól keverjük össze a hússal, hogy mindenhol érje a pác. 1 éjszakára tegyük a hűtőbe.
A mártáshoz a fűszereket aprítsuk fel, keverjük össze a tejföllel és a joghurttal, sózzuk, és 1 órát pihentetjük.
A húst gyenge parázson, lehetőleg fedett grillen letakarva süssük meg, közben többször forgassuk át.

Blog.hu ajánló